Overige diensten

Naast onze expertise in het plaatsen, en monteren van deuren, het beveiligen van ramen en deuren en het plaatsen van elektronische toegangscontrolesysteem bieden wij u ook de volgende diensten aan.

 

 

 

 

 

 

 

Project begeleiding

Als u op zoek bent naar adequate beveiliging van uw (bedrijfs-)pand, bent u bij ons aan het juiste adres. De deskundige medewerkers van Het Deurenhuis zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van toegangsbeheer en begeleiden uw project van A tot Z, zodat u zich op uw werk kunt concentreren

Montagedienst

Een deur komt pas echt goed tot zijn recht als hij perfect geplaatst is. Ditzelfde geldt voor hang- en sluitwerk. Daarom werken we bij Het Deurenhuis al jaren met onze eigen montagedienst. Hierdoor kunnen we optimale service waarborgen en is vakmanschap en deskundigheid verzekerd.

Onderhoud

Goed onderhoud van deuren en hang- en sluitwerk verlengt de levensduur ervan. Daarom kunt u ook voor vakkundig onderhoud bij Het Deurenhuis terecht. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u en brengen desgewenst een vrijblijvende offerte uit.

Beheer van toegangs controle- en sluitsystemen

Het beheer van toegangcontrole- en sluitsystemen vereist hoogstaande technische vaardigheden en een scherpe blik. Onze deskundige medewerkers beschikken over deze eigenschappen en gaan graag met u om tafel om alle mogelijkheden op dit gebied door te nemen.

Project management

Heeft u een nieuw  project? Dan nemen wij graag al uw  zorgen hiervoor uit handen. Het Deurenhuis begeleidt het hele project, van uitvoering tot voltooiing.  We zorgen voor de planning, de gehele organisatie, we doen de controle en zorgen voor de uitvoering. Wilt u meer informatie? Aarzel niet, en neem contact met ons op.  Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.

.

Heeft u specifieke wensen en of vragen?

Heeft u specifieke wensen en of vragen? Aarzel niet, en neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.