Deuren

Een mooie en passende deur kan het aanzicht in of buiten uw woning afmaken. Het Deurenhuis levert binnen- en buitendeuren, voordeuren en het bijbehorende beslag. Onze eigen montagedienst zorgt ervoor dat uw deur perfect wordt afgehangen.

 

 

 

 

 

 

Binnendeuren

Het Deurenhuis levert alle deuren die bij uw stijl passen. Of u nu op zoek bent naar een landelijke, moderne of sobere stijl, wij kunnen het allemaal leveren.

Buitendeuren

Uniformiteit aan de buitenzijde van uw huis of bedrijfspand is vaak een lust voor het oog. Het Deurenhuis kan voor u elke gewenste buitendeur op maat leveren, of het nu om een voor-, achter- of garagedeur gaat.

Deurbeslag

Om uw deuren extra goed tot zijn recht te laten komen, leveren wij kwalitatief hoogwaardig deurbeslag. Ook op dit gebied bieden wij een breed assortiment, zodat er zelfs binnen de door u gekozen stijl ruime keuzemogelijkheden zijn.

Glas in deuren

In sommige kamers staan deuren met accenten in glas extra mooi, doordat deze het ruimtelijk gevoel versterken. Het Deurenhuis zorgt voor de perfecte plaatsing van dit glas, of het nu blank-, mat- of facetglas is.

Het Deurenhuis

Het Deurenhuis gaat voor kwaliteit en levert daarom vooral deuren van topmerken als Weekamp, Austria, Taats, Skantrae en Albo deuren. Andere merken zijn uiteraard ook leverbaar.
Heeft u specifieke wensen voor uw nieuwe deur(en)? Aarzel niet, en neem contact met ons op.  Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.